Om oss

Transportsentralen i Sarpsborg ble etablert i 1947 og har nå over 75 års erfaring i bransjen

Transportsentralen i Sarpsborg

Transportsentralen Sarpsborg ble etablert i 1947 og vi har nå snart 75 år bak oss i transportbransjen. Transportsentralen ble startet for å organisere lastebiltransport for oppbygging av landet etter krigen.

Vi har i dag 5 ansatte, og tar primært sett oppdrag på Østlandet selv om vi også utfører transportoppdrag til Sørlandet og Vestlandet. Om ønskelig formidler vi transport i hele Norge.

Vi flyttet inn i nytt bygg våren 2005. Bygget passer våre behov, med hensyn til gode arbeidsforhold, riktig geografisk plassering, og ikke minst stor parkeringsplass for våre biler.

Fleksible

Vi kjører dit kunden vil, og til den tid kunden måtte ønske. Vi gjør alt som er mulig for å tilfredsstille våre kunders ønsker og behov. Vi tar de fleste oppdrag.

Kompetanse

ADR-sertifikat sikkerhetskonsulent er Tormod Tangen. Kvalitet og miljø på vei med årlig revisjon av NLF.

Målsetting

Bli best på transport innen vårt område, og opprettholde en høy servicegrad for våre kunder.

Forretningside

Transportsentralen Sarpsborg skal være det naturlige valg av transportør for det lokale næringsliv til å dekke alle deres transportbehov.

Rask levering

Vi henter og leverer samme dag: Østfold – Oslo – Gardermoen – Drammen. Ingen mellomlagring. Bestilling helst dagen før, eller frem til kl. 08.00 samme dag som transporten utføres.

Vårt mål

Vårt mål og hovedfokus er fornøyde kunder. Vi fokuserer også på lønnsomhet både for kunder og bileiere, og at arbeidet skal utføres med godt humør. Dette vil Transportsentralen Sarpsborg bidra til ved langsiktig strategi, grundig arbeid og flinke utøvere både bak både ratt og PC.

Vår historie

Vi har bransjesertifikat for Kvalitet og Miljø på veien. Bransjesertifikatet er et bevis på vårt fokus når det gjelder kvalitet og miljø på veien. Våre sjåfører blir stadig kurset i dette. Dette bransjesertifikatet blir revidert hvert år.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.